Fejlkode 351f-0000-0080-0300-8007-0570 vises, når du prøver at downloade en Xbox-opdatering

Problem

Du kan få vist følgende fejlkode og fejlmeddelelse, når du forsøger at downloade en Xbox-opdatering:

System update not downloadable.

Status code: 351f-0000-0080-0300-8007-0570.

Dette kan betyde, at der opstod en fejl i forbindelse med en opdatering af et spil eller en app.

Løsninger

Du kan prøve at afhjælpe dette problem med følgende løsninger:

• Ryd Xbox 360-systemcachen
    1. Tryk på Guide-knappen på controlleren, gå til Settings, og vælg derefter System Settings.
    2. Vælg Storage eller Memory.
    1. Markér en lagerenhed, og tryk derefter på Y på controlleren. (Det er ligegyldigt, hvilken lagerenhed du vælger. Cachen ryddes for alle lagerenheder).
    2. Vælg Clear System Cache.
    1. Vælg Yes, når du bliver bedt om at bekræfte vedligeholdelsen af lagerenheden.