Fejlkode 3524-0000-xxxx-xxxx-xxxx-xxxx opstår, når du forsøger at downloade en Xbox-opdatering

Problem

Du kan få vist følgende fejlkode og fejlmeddelelse, når du forsøger at downloade en Xbox-opdatering:

System update not downloadable.

Status code: 3524-0000-xxxx-xxxx-xxxx-xxxx.

Dette kan betyde, at for mange andre brugere forsøger at downloade den samme opdatering på samme tid.

Løsninger

Du kan prøve følgende løsning: Vent 24-48 timer, og prøv derefter at downloade igen.

Hvis problemet fortsætter, efter du har ventet i 48 timer, skal du kontakte Xbox Support ved at klikke på linket Kontakt os nederst på denne side.