Fejlkode 396B vises, når du forsøger at downloade en opdatering til din Xbox 360-konsol

Problem

Du kan få vist følgende fejlkode og fejlmeddelelse, når du forsøger at downloade en opdatering af konsolsoftwaren til din Xbox 360-konsol:

Cannot process update.
Status code: 396B-xxxx-xxxx-xxxx-xxx-xxx

Dette betyder, at konsolopdateringen ikke blev downloadet og installeret.

Bemærk! I denne fejlkode er xxxx-tegnene pladsholdere. Den faktiske fejlkode varierer efter område. En fejlkode 396B kan f.eks. se sådan ud:

396B - 397F - 1380 - 0702 - C000 - 0099

Løsning

Du kan prøve at løse dette problem med løsningerne i Fejlkode efter opdatering af konsollens software.

Hvis problemet fortsætter, kan du kontakte Xbox Support ved at klikke på linket Kontakt os nederst på denne side.