Fejlkode 397f vises, når du forsøger at downloade en opdatering til Xbox 360-konsollen

Problem

Du kan få vist følgende fejlkode og fejlmeddelelse, når du forsøger at downloade en opdatering af konsolsoftwaren til din Xbox 360-konsol:

Update failed. Can't download the update.

Status code: 397F-xxxx-xxxx-xxxx-xxx-xxx

Bemærk! I denne fejlkode er xxxx-tegnene pladsholdere. Den faktiske fejlkode varierer efter område. En fejlkode 397F kan f.eks. se sådan ud:

397F – 3CD6 – B800 – 0F00 - C000 - 0013

Dette betyder, at konsolsoftwaren ikke blev downloadet og installeret.

Løsninger

Du kan prøve at løse dette problem med løsningerne i Fejlkode efter opdatering af konsollens software.

Hvis problemet fortsætter, kan du kontakte Xbox Support ved at klikke på linket Kontakt os nederst på denne side.

Relaterede problemer