Fejlkoden 3CD6 vises, når du forsøger at downloade en opdatering til din Xbox 360-konsol

Problem

Du kan få vist en fejlkode og fejlmeddelelse, der ligner den følgende, når du forsøger at downloade en opdatering til konsolsoftwaren på din Xbox 360-konsol:

Can't download the update. To test your connection, open System Settings and select Network Settings, Test Xbox Live Connection.

Status code: 3CD6-xxxx-xxxx-xxxx-xxx-xxx

Update failed

Status code: 3CD6-xxxx-xxxx-xxxx-xxx-xxx

Bemærk! I disse fejlkoder er x-tegnene pladsholdere. Den faktiske fejlkode varierer efter område.

Dette betyder, at opdateringen til konsolsoftwaren ikke blev installeret på din Xbox 360.

Løsninger

Løsning 1: Fejlfinding i forbindelse med problemer ved opdatering af konsollen

Du kan få hjælp til at løse dette problem i Fejlfinding i forbindelse med opdatering af konsollens software.

Hvis du stadig oplever problemet, kan du prøve den næste løsning

Løsning 2: Prøv at installere systemopdateringen på en anden placering

Hvis problemet fortsætter, kan du prøve at installere opdateringen på en anden placering. Du kan f.eks. tage harddisken ud af din Xbox-konsol og installere harddisken på en vens Xbox-konsol. Prøv herefter at installere opdateringen igen. Du kan få mere hjælp i Tilføj eller fjern en Xbox 360-harddisk.

Hvis problemet fortsætter, kan du kontakte Xbox Support ved at klikke på linket Kontakt os nederst på denne side.