Fejlkoden 3F45-xxxx-xxxx-xxxx-xxxx-xxxx vises, når du forsøger at hente en opdatering

Problem

Du kan få vist følgende fejlkode og fejlmeddelelse, når du forsøger at downloade en opdatering på din Xbox 360-konsol:

Unable to Download

3F45-xxxx-xxxx-xxxx-xxxx-xxxx

Bemærk! "x"-tegnene er pladsholdere. De faktiske cifre varierer.

Dette kan betyde, at Xbox-konsollen har mistet forbindelsen til internettet, eller at der er problemer med konsollens systemcache.