Fejlkode 4 vises, når du bruger Kinect-sensoren til Xbox 360

Hvis du får fejlkode 4 og følgende meddelelse, når du bruger Kinect-sensoren til din Xbox 360, betyder det, at Kinect-sensorens mikrofon har problemer med at høre dig:

Kinect couldn't hear the whole calibration tone.

Løsninger

Løsning 1: Vælg "More info" og derefter "Try again"

Vælg More Info på din konsol for at se forslag til, hvordan du kan løse problemet. Når du har foretaget de foreslåede ændringer, skal du vælge Try Again for at køre testen igen.

Løsning 2: Tjek, at Kinect-sensoren er placeret korrekt

Du kan få at vide, hvordan Kinect-sensoren skal placeres, så du får de optimale mikrofonforhold, i Kinect-talegenkendelse og -chat.

Løsning 3: Anmod om reparation

Hvis løsningerne ovenfor ikke løste problemet, skal Kinect-sensoren repareres. Se Få din Xbox-konsol eller Kinect-sensor repareret.