Fejlkode 52-C00DF239 vises, når du afspiller video på Xbox 360

Du får vist følgende fejlkode, når du forsøger at afspille en video, der er downloadet fra Xbox Live, streamet fra din computer, eller som ligger på en disk, på din Xbox 360-konsol:

Error Code: 52-C00DF239

Dette betyder, at indholdet er beskyttet af DRM (Digital Rights Management). Sommetider har indholdet kun licens til afspilning på en bestemt computer eller enhed. Det indhold, som du forsøger at afspille, har muligvis ikke licens til at blive afspillet på din Xbox 360.

Løsning

Afspil videoen på en bærbar enhed, der understøtter afspilning af dette beskyttede indhold. Du kan finde flere oplysninger i Digital Rights Management til Xbox 360.