Fejlkode 53-C00DF238 vises, når du streamer en video fra din computer på Xbox 360

Du kan få vist følgende fejlmeddelelse, når du prøver at streame en video fra din computer på din Xbox 360-konsol ved hjælp af software til deling af medier.

53-C00DF238

The network connection was closed.

Løsning

Hvis du skal løse dette problem, skal du sørge for, at computeren er tændt, har forbindelse til netværket og kører software til deling af medier. Se Stream medier ved hjælp af Groove, Film og tv eller Windows Media Player for at få flere oplysninger.