Fejlkode 55-C00DF238 vises, når du afspiller en film fra en disk på Xbox 360

Du får vist følgende fejlkode, når du prøver at afspille en film fra en disk på din Xbox 360-konsol:

55-C00DF238

Dette betyder, at disken blev skubbet ud af konsollen under filmafspilningen.

Løsning

Når du skal løse dette problem, skal du først tjekke, at disken rent faktisk er blevet skubbet ud. Sørg for, at der ikke er noget, som blokerer diskskuffen. Indsæt derefter disken igen, og prøv af afspille filmen igen.

Hvis du får brug for at skubbe disken ud manuelt, skal du se Skub diskskuffen på Xbox 360-konsollen ud manuelt.