Fejlkode 56-C00DF237 vises, når du afspiller en video fra en Windows Phone eller et USB-flashdrev på Xbox 360

Du kan få vist følgende fejlkode, når du prøver at afspille en video fra en Windows Phone eller et USB-flashdrev i Film og tv på en Xbox 360-konsol:

56-C00DF237

Dette kan betyde, at forbindelsen blev afbrudt til en telefon eller et flashdrev med MTP (Media Transfer Protocol).

Løsning

Hvis du vil løse dette problem, skal du tilslutte telefonen eller flashdrevet til Xbox 360-konsollen igen.