Fejl 62 vises, når du prøver at afspille indhold på din Xbox 360-konsol

Problem

Du får vist følgende fejl, når du prøver at afspille indhold på din Xbox 360-konsol:

62-xxxxxxxx

Bemærk, at "x"-tegnene varierer. Fejlkoden kan f.eks. se sådan ud:

62-C00D28A2

62-C00DF239

Dette kan betyde, at indholdet er beskyttet af DRM (Digital Rights Management) og ikke kan afspilles på din konsol.

Løsning

For at løse dette problem skal du sikre dig, at indholdet har licens til afspilning på din Xbox 360-konsol, og at licenserne er opdaterede. Du kan finde flere oplysninger om, hvordan du opdaterer licenser, i Digital Rights Management til Xbox 360.