Fejlkode 63-C00D28A0 vises, når du streamer video fra en bærbar enhed til din Xbox 360

Du får vist følgende fejlkode, når du prøver at streame en video fra en bærbar enhed til din Xbox 360-konsol:

63-C00D28A0

Denne fejl kan forekomme, når:

Du kan ikke streame beskyttet indhold til en Xbox 360-konsol fra en bærbar enhed, der bruger MTP.

Løsning

Kopiér indholdet til din Xbox 360-konsol for at undgå dette problem. Prøv derefter at afspille videoen igen. Du kan finde flere oplysninger om, hvordan du kopierer, flytter eller sletter indhold på Xbox 360, i Kopiér, flyt eller slet gemte Xbox-spil, profiler og avatar-emner.