Fejlkode 64 vises, når du bruger Kinect til Xbox 360

Du får vist følgende fejlmeddelelse, når du bruger din Kinect-sensor til Xbox 360:

Kinect couldn't hear the whole calibration tone.

Error code 64

Dette betyder, at mikrofonen i Kinect-sensoren ikke kan registrere lyd fra dig.

Løsninger

Løsning 1: Vælg "More info" og derefter "Try again"

Når du får denne fejl, skal du vælge More Info for at se forslag til, hvordan du kan løse problemet. Når du har foretaget de foreslåede ændringer, skal du vælge Try Again for at køre testen igen.

Løsning 2: Tjek, at Kinect-sensoren er placeret korrekt

Du kan se, hvordan Kinect-sensoren skal placeres, så du får de optimale mikrofonforhold, i Stemmegenkendelse og chat med Kinect på Xbox 360.

Løsning 3: Anmod om reparation

Hvis de første to løsninger ikke løste problemet, skal din Kinect-sensor repareres. Se Få din Xbox-konsol eller Kinect-sensor repareret.