Fejlkode 68-C00DF239 vises, når du afspiller en video på Xbox 360

Du får vist følgende fejlkode, når du prøver at afspille en video på din Xbox 360-konsol:

68-C00DF239

Det kan skyldes disse ting:

• Indholdet er beskyttet af DRM (Digital Rights Management). Du skal derfor have en gyldig licens for at kunne afspille indholdet.
  • Der er ikke gemt en gyldig licens til indholdet på Xbox 360-konsollen. Dette kan f.eks. ske, hvis du får en anden Xbox og prøver at afspille indholdet på denne konsol.

Løsning

Du kan afhjælpe dette problem med en af følgende metoder.

Bemærk! Brug Metode 1, hvis du vil afspille indholdet på den Xbox-konsol, hvor du oprindeligt købte det. Brug Metode 2, hvis du vil afspille indholdet på en anden Xbox-konsol.

Metode 1: Hvis du ikke kan afspille eller bruge indhold, som du tidligere har downloadet

Hvis du ikke kan afspille indhold, som du tidligere har downloadet, skal du downloade licensen og indholdet igen. Det gør du ved at følge trinnene i Jeg kan ikke afspille eller bruge indhold, jeg tidligere har downloadet, på Xbox 360.

Metode 2: Hvis du vil afspille indholdet på en anden Xbox 360-konsol

Hvis du vil afspille indholdet på en anden Xbox 360-konsol, skal du bruge Xbox 360-funktionen til at overføre indholdslicenser. Sådan gør du:

Bemærk! Du kan overføre indholdslicenser til en anden Xbox 360-konsol én gang hver fjerde måned.

1. Log på Xbox Live fra din konsol ved hjælp af det gamertag, du brugte, da du købte indholdet. Har du brug for at finde legitimationsoplysningerne til din Microsoft-konto? Brug Løsning på problemer med mistet konto eller Løsning på problemer med mistet adgangskode.
  2. Vælg settings, og vælg derefter Account.
  1. Gå til Your Billing Options, og vælg License Transfer.
  2. Følg vejledningen for at overføre dine indholdslicenser.
  3. Når licenserne er overført, skal du downloade indholdet igen for at opdatere de lokale licenser. Se Sådan kan du downloade tidligere downloadet eller købt indhold igen til din Xbox 360 for at få oplysninger om, hvordan du gør dette.

Når du har udført disse trin, kan indholdet bruges af andre profiler på din konsol, og når du ikke har forbindelse til Xbox Live.