Fejlkode 69-8000FFFF vises, når du ser en video på Xbox 360

Du får vist følgende fejlkode, når du prøver at se en video på din Xbox 360-konsol:

69-8000FFFF

Det kan betyde et af følgende:

• Videoens filformat understøttes ikke af Xbox 360, så videoen kan ikke afspilles.
  • Der opstod en fejl, da du satte videoen på pause og derefter prøvede at fortsætte afspilningen af videoen.

Løsning

Du kan finde oplysninger om de filtyper, der understøttes af Xbox 360, i Ofte stillede spørgsmål om video- og lydafspilning på Xbox 360.

Det sted, hvor du sætter en video på pause, bliver muligvis ikke markeret korrekt i nogle filformater. Hvis du får fejlkode 69-8000FFFF, når du prøver at fortsætte afspilningen af en video, skal du prøve at afspille videoen fra begyndelsen.

Du kan finde oplysninger om, hvordan du bruger funktionerne til videoafspilning, i Afspil dvd'er på Xbox 360-konsollen.