Fejlkode 69-8007000E vises, når du prøver at afspille en video på Xbox 360

Problem

Du kan få vist følgende fejlkode og fejlmeddelelse, når du prøver at afspille en video:

Error code: 69-8007000E

Dette kan betyde, at formatet på den video, du forsøger at afspille, ikke understøttes af Xbox 360-konsollen.

Løsning

For at løse dette problem skal du finde ud af, hvilke videoformater der understøttes af Xbox 360. Dette kan du se i afsnittet "Understøttede områder, formater og diske" på siden Afspil dvd'er på Xbox 360-konsollen.

Hvis du stadig oplever problemet, skal du kontakte Xbox Support.