Fejlkode 69-80070057 vises, når du ser en video på Xbox 360

Du får vist følgende fejlkode, når du prøver at se en video på din Xbox 360-konsol:

69-80070057

Det kan betyde et af følgende:

• Videoens filformat understøttes ikke af Xbox 360, så videoen kan ikke afspilles.
  • En del af videoen er beskadiget.

Løsning

Du kan finde oplysninger om understøttede filtyper i Ofte stillede spørgsmål om video- og lydafspilning på Xbox 360-konsollen.

Hvis fejlkode 69-80070057 vises under afspilning, kan du eventuelt prøve at springe den beskadigede del af videoen over. Tryk f.eks. på "A"-knappen i Film og tv-appen for at få vist de funktioner, der benyttes til at styre afspilningen. Brug derefter styrefunktionerne til at springe den beskadigede del af videoen over.

Du kan finde oplysninger om, hvordan du bruger afspilningsfunktionerne, i Afspil dvd'er på konsollen.