Fejl 69-80072746 vises, når du forsøger at afspille Xbox Live-indhold

Problem

Du får vist følgende fejlmeddelelse, når du forsøger at afspille Xbox Live-indhold:

Unplayable content. Can't play this content because it may not be supported. For more info go to www.xbox.com/support.

Status Code 69-80072746

Dette kan betyde, at din profil ikke kan få adgang til bestemte typer indhold. Denne fejl kan f.eks. forekomme, når du prøver at få adgang til ikke-klassificeret indhold.

Løsninger

Løsning 1: Rediger din beskyttelse af personlige oplysninger

Hvis den konto, der bruges, er en voksenkonto, skal du logge på kontoen og derefter tjekke, at den har ubegrænset adgang til indhold. Du kan redigere privatlivsindstillingerne på Xbox 360-konsollen eller online.

Rediger dine indstillinger for onlinebeskyttelse af personlige oplysninger via konsollen

1. Log på den konto, hvor problemet er opstået.
  2. Gå til settings, og vælg derefter Privacy.
  3. Vælg Online Safety i panelet Change Settings.
  4. Vælg Customize.
  5. Vælg Member Content, og tjek, at indstillingen er "Everyone".

Rediger din beskyttelse af personlige oplysninger online

1. Gå til Min konto i en browser.
  2. Klik på Log på øverst til højre på siden, og log på din Xbox Live-konto.
  3. Klik på Min konto øverst til højre på siden.
  4. Klik på Beskyttelse af personlige oplysninger og onlineindstillinger under Indstillinger og præferencer.
  5. Tjek, at Profildeling er indstillet til "Alle" under Styring af beskyttelse af personlige oplysninger under fanen Voksen.

Bemærk! Xbox Live-barnekonti kræver brug af forældregodkendelse fra en Microsoft-forældrekonto (tidligere kaldet "Windows Live ID"). Du kan finde flere oplysninger under Onlinesikkerhed og beskyttelse af personlige oplysninger på Xbox Live.

Hvis du bliver ved med at få fejlen, kan du prøve den næste løsning.

Løsning 2: Rediger din børnesikring

Børnesikring kan spærre for visning af indhold, der rangerer lavere end indstillingen for konsollen. Kontrollér, at indhold ikke er skjult på grund af børnesikring. Du kan redigere dine indstillinger på Xbox 360-konsollen eller online.

Rediger din børnesikring via konsollen

1. Log på den konto, hvor problemet er opstået.
  2. Vælg settings, og vælg derefter Family.
  3. Hvis du har en adgangskode til børnesikringen på din konsol, skal du angive koden.
  4. Vælg Ratings and Content.
  5. Vælg den indholdstype, du vil se, og vælg derefter den ønskede indstilling. Gør f.eks. et af følgende:
    • Vælg Movie Ratings, og vælg derefter All Movies.
    • Vælg TV Ratings, og vælg derefter All TV Shows.
  1. Tryk på B, og vælg derefter Save and Exit.

Rediger din børnesikring online

1. Gå til Min konto i en browser.
  2. Klik på Log på øverst til højre på siden, og log på din Xbox Live-konto.
  3. Klik på Min konto øverst til højre på siden.
  4. Klik på Beskyttelse af personlige oplysninger og onlineindstillinger under Indstillinger og præferencer.
  5. Tjek, at Programmer er sat til "Standard" under Indholdskontrolelementer under fanen Voksen.

Hvis du bliver ved med at få fejlen, kan du prøve den næste løsning.

Løsning 3: Køb indholdet på Xbox.com

Hvis du bruger en sekundær konto til Xbox Live Family Pack, skal du muligvis bruge spilmarkedspladsen på Xbox.com til at købe indholdet og sætte downloadet i kø til Xbox 360-konsollen. Sådan gør du:

1. Gå til Xbox Games Store på computeren.
  2. Klik på Log på øverst til højre, og log derefter på din Xbox Live-konto.
  3. Søg efter og vælg eller køb det indhold, du vil downloade.
  4. Downloadingen skulle starte på Xbox 360-konsollen inden for 5-10 minutter. Du kan se downloadstatus på konsollen:
    1. Tryk på Guide-knappen på Xbox 360-controlleren.
    2. Gå til Games & Apps.
  5. Vælg Active Downloads.

Hvis problemet fortsætter, kan du kontakte Xbox-support ved at klikke på linket "Kontakt os" nederst på denne side.