Fejlkode 69-807b0191 vises, når du streamer video eller musik eller opretter forbindelse til Xbox Live

Problem

Du kan få vist følgende fejlkode og fejlmeddelelse, når du forsøger at streame en videofil eller musikfil eller forsøger at oprette forbindelse til Xbox Live:

Unplayable Content

Statuskode: 69-807b0191

Dette kan betyde, at filen er for stor til streaming, at filen er beskadiget, eller at det codec, du skal bruge for at afspille filen, mangler. Det kan også betyde, at din konsol ikke kan oprette forbindelse til Xbox Live.

Bemærk! Et codec er et program, der bruges til at komprimere eller dekomprimere en digital mediefil.

Løsninger

Du kan prøve at afhjælpe dette problem med følgende løsninger:

Løsning 1: Stream fra et USB-flashdrev eller en ekstern enhed

• Bemærk!

• Tjek, at filstørrelsen er på 4 GB eller mindre.
    • Tjek, at USB-flashdrevet eller den eksterne enhed er formateret som FAT32. (FAT32-formatet understøtter filstørrelser på op til 4 GB).

• Når du har tjekket, at filen og den eksterne enhed opfylder disse krav, kan du afspille videoen ved at gøre følgende:

1. Tryk på Guide-knappen på din Xbox 360-controller.
    2. Gå til Xbox Dashboard.
    3. Rul til tv & movies eller music på Dashboard.

Hvis dette ikke løser problemet, kan du prøve den følgende løsning.

Løsning 2: Stream indhold fra Xbox Live

1. Genstart Xbox 360-konsollen. Dette reinitialiserer konsollen, så den muligvis kan indlæse codec korrekt.
  2. Slet programmet, og download det igen:

1. Gå til Xbox Dashboard.
    2. Rul til Settings, vælg System, vælg Storage, vælg Memory Unit, vælg Videos, og vælg derefter det program, du prøver at se.
    3. Slet programmet, og download det derefter igen.
    4. Bemærk! Du bliver ikke opkrævet betaling, når du downloader programmet igen.

3. Tjek, at Xbox 360-konsollen har den nyeste softwareopdatering. Se Opdater softwaren til din Xbox 360-konsol for at tjekke det.

Hvis dette ikke løser problemet, kan du prøve den følgende løsning.

Løsning 3: Tjek Xbox-forbindelsen

Udfør disse trin for at få hjælp til at oprette forbindelse til Xbox Live:

1. Tjek Xbox Live-forbindelsen.
  2. Hvis du får en fejl, når du tjekker forbindelsen, skal du gå til siden Løsning til Xbox Live-forbindelsesfejl.

Hvis din forbindelse til Xbox Live bliver vilkårligt afbrudt, skal du tjekke Løsning af Xbox Live-forbindelsesfejl for at få hjælp til forbindelsen.

Hvis du stadig oplever problemet, skal du kontakte Xbox Support.