Fejlkoden 69-807B0194 vises, når du prøver at afspille en video på Xbox 360

Problem

Du får vist følgende fejlkode, når du bruger Xbox 360:

69-807B0194

Dette kan betyde, at videoens format ikke understøttes af Xbox 360.

Løsning

Du kan undgå dette problem ved kun at afspille videoformater, som understøttes af Xbox 360. Du kan finde flere oplysninger i afsnittet "Understøttede områder, formater og diske" i Afspil dvd'er på Xbox 360-konsollen.