Fejlkode 69-c00D10E0 vises, når du prøver at streame en video- eller musikfil på din Xbox 360-konsol

Problem

Du kan få vist følgende fejlkode og fejlmeddelelse, når du forsøger at streame en musik- eller videofil:

69-c00D10E0

Unplayable Content

Dette kan betyde flere ting:

• Filen er for stor til streaming.
  • Filen er beskadiget.
  • Den codec, der skal bruges til at afspille filen, mangler.

Løsninger

Du kan prøve at afhjælpe dette problem med følgende løsninger:

• Løsning 1: Hvis du streamer musik- eller videofilen fra et USB-flashdrev eller en ekstern enhed, skal du tjekke filstørrelsen og enhedsformatet. Du skal sikre dig, at filstørrelsen og enhedsformatet opfylder følgende krav:
    • Filens størrelse er 4 GB eller mindre.
    • USB-flashdrevet eller den eksterne enhed er formateret som FAT32. (FAT32-formatet understøtter filstørrelsen på 4 GB eller mindre).

Når du har tjekket, at filen og den eksterne enhed opfylder disse krav, kan du prøve at afspille videoen igen. Gå til tv & movies, Movies & TV og derefter My Video.

Hvis filen ikke opfylder disse krav, kan du ikke afspille filen.

• Løsning 2: Hvis du streamer en video fra Xbox Live, skal du genstarte din Xbox 360-konsol og derefter slette indholdet og downloade det igen. Sådan gør du:
    1. Sluk din Xbox 360, og genstart den. Dette kan reinitialisere din Xbox 360, så den kan indlæse codec korrekt.
    2. Gør følgende:
      1. Gå til System fra Xbox Dashboard, vælg Memory, vælg Hard Drive, vælg Videos, og vælg derefter den video, du forsøger at se.
      2. Slet videoen, og download den igen. Du vil ikke blive opkrævet betaling for filmen igen.

Bemærk! Kontrollér, at Xbox 360-konsollen har de nyeste opdateringer. Du kan finde flere oplysninger under Sådan henter du en ny opdatering til Xbox 360.