Fejlkoden 69-C00D36B4 vises, når du prøver at afspille en video på Xbox 360

Problem

Du får vist følgende fejlkode, når du bruger Xbox 360:

69-C00D36B4

Dette kan betyde, at videoformatet ikke understøttes af Xbox 360, eller at en stream i videofilen er beskadiget.

Løsninger

Du kan undgå dette problem ved kun at afspille videoformater, som understøttes af Xbox 360. Du kan se, hvilke videoformater der understøttes af Xbox 360, i afsnittet "Understøttede områder, formater og diske" i Afspil dvd'er på Xbox 360-konsollen.

Hvis problemet fortsætter, kan du kontakte Xbox-support ved at klikke på linket "Kontakt os" nederst på denne side.