Fejlkode 69-C00D36CB vises, når du prøver at afspille indhold på Xbox 360

Du får vist følgende fejlkode, når du prøver at afspille indhold på din Xbox 360-konsol:

69-C00D36CB

Dette betyder, at indholdet er beskadiget og ikke kan afspilles.

Løsning

Hvis du har downloadet indholdet fra Xbox Live, kan du løse problemet ved først at slette indholdet på din Xbox 360-konsol. Download derefter indholdet igen. Sådan gør du:

1. Log på Xbox Live på konsollen med det gamertag, du brugte, da du købte indholdet.
  2. Gå til settings, og vælg System.
  3. Vælg Storage, og vælg derefter den lagerenhed, hvor indholdet er gemt (f.eks. Hard Drive).
  4. Find indholdet. Vælg f.eks. Video.
  5. Vælg indholdet, og vælg derefter Delete.
  6. Ryd systemcachen:
    1. Tryk på Guide-knappen på controlleren, gå til Settings, og vælg derefter System Settings.
    2. Vælg Storage.
    1. Markér en lagerenhed, og tryk derefter på Y på konsollen. (Det er ligegyldigt, hvilken lagerenhed du vælger. Cachen ryddes for alle lagerenheder).
    2. Vælg Clear System Cache.
    1. Vælg Yes, når du bliver bedt om at bekræfte vedligeholdelse af lagerenheden.
  1. Gå tilbage til Xbox Home.
  2. Gå til Settings, og vælg Account.
  3. Vælg Download History.
  4. Vælg det indhold, du har problemer med at downloade, og vælg derefter Download Again.