Fejlkode 69-c00d3e9a vises, når du prøver at afspille en video på Xbox 360

Problem

Du får vist følgende fejl, når du forsøger at afspille en video på Xbox 360:

69-c00d3e9a

Dette kan betyde, at videoens format ikke understøttes af Xbox 360.

Løsninger

Du kan se, hvilke videoformater der understøttes af Xbox 360, i afsnittet "Understøttede områder, formater og diske" i Afspil dvd'er på Xbox 360-konsollen.

Hvis dette problem bliver ved med at opstå, skal du kontakte Xbox Support.