Fejlkode 69-C00D5214 vises, når du ser en video på Xbox 360

Du får vist følgende fejlkode, når du prøver at se en video på din Xbox 360-konsol:

69-C00D5214

Det betyder, at du ikke kan afspille videoen, fordi filformatet ikke understøttes af Xbox 360.

Bemærk! Dette problem kan også forekomme, hvis videoen ikke indeholder videoindhold. Problemet kan f.eks. opstå, hvis du prøver at afspille en Windows Media Audio-fil (.wma), hvor filtypenavnet er ændret til Windows Media Video (.wmv).

Flere oplysninger

Du kan finde oplysninger om understøttede filtyper i Ofte stillede spørgsmål om video- og lydafspilning på Xbox 360-konsollen.