Fejlkode 70-C00DF233 vises, når afspiller en video på Xbox 360

Du får vist følgende fejlkode og fejlmeddelelse, når du prøver at afspille en video på Xbox 360:

70-C00DF233

The gamertag that started downloading the content is no longer signed into Xbox Live.

De fleste fejl i forbindelse med videoafspilning skyldes en af følgende årsager:

Løsning

Du kan løse dette problem ved at logge på Xbox Live med den profil, der startede downloadingen.