Fejlkode 72-C00DF231 vises, når du afspiller en downloadet video på Xbox 360

Du får vist følgende fejlkode og fejlmeddelelse, når du prøver at afspille en video på Xbox 360:

72-C00DF231

You caught up to the download position in a partially downloaded file, and because of network problems, the video can't be played while it is downloading.

De fleste fejl i forbindelse med videoafspilning skyldes en af følgende årsager:

Løsning

Hvis du vil løse dette problem, skal du vente, indtil downloadingen er fuldført, og derefter prøve at afspille videoen igen.