Fejlkode 71-C00DF232 vises, når du afspiller en video på Xbox 360

Du får vist følgende fejlkode og fejlmeddelelse, når du prøver at afspille en video på Xbox 360:

71-C00DF232

You caught up to the download position in a partially downloaded file, and the video is not in your background download queue.

De fleste fejl i forbindelse med videoafspilning skyldes følgende årsager:

Løsning

For at løse dette problem, så du kan afspille videoen, skal du downloade videoen igen fra din downloadoversigt.