Fejlkode 80-C00DF242 vises, når du afspiller en video på Xbox 360

Du får vist følgende fejlkode og fejlmeddelelse, når du forsøger at afspille en video, der er downloadet fra Xbox Live, streamet fra en computer, eller som ligger på en disk, på din Xbox 360-konsol:

80-C00DF242

The video file codec is not supported.

De fleste fejl i forbindelse med videoafspilning skyldes en af disse årsager:

• Formatet understøttes ikke af Xbox 360.
  • Indholdet er beskyttet af DRM (Digital Rights Management). For eksempel kan der sommetider kun være licens til afspilning på en bestemt computer eller enhed.
  • Du er ikke logget på Xbox Live, eller du prøver at få adgang til indhold, der er knyttet til en anden Xbox 360-konsol. Du kan finde flere oplysninger i Jeg kan ikke afspille eller bruge indhold, jeg tidligere har downloadet, på Xbox 360.

Løsning

Hvis du vil løse dette problem, skal du se, hvilke video-codec'er der understøttes, i Understøttede områder, formater og diske.