Fejlkode 80000010 vises, når du bruger Kinect-sensoren til Xbox 360

Du får vist følgende fejlmeddelelse og fejlkode, når du bruger Kinect-sensoren til Xbox 360:

The Kinect Sensor needs to restart

80000010

Denne meddelelse betyder, at sensoren er optaget. Du skal vente 90 sekunder, før du tænder konsollen eller spiller et spil.

Løsninger

Løsning 1: Sluk konsollen, og tænd den derefter igen

Hvis du får denne meddelelse, skal du vente i mindst 90 sekunder og derefter udføre disse trin:

1. Sluk for Xbox 360-konsollen. Det gør du ved at trykke på Xbox Guide-knappen på controlleren og holde den nede i tre sekunder. Vælg derefter, om du kun vil slukke for controlleren eller for både controlleren og konsollen. Hvis du vælger konsollen, slukkes konsollen og alle tilsluttede controllere.
  1. Hvis sensoren er meget kold, skal du vente på, at sensoren når stuetemperatur (ca. 21 °C).
  2. Tænd for konsollen, og se, om problemet fortsætter. Det gør du ved at trykke på Xbox Guide-knappen på din controller.

Løsning 2: Anmod om en reparation

Hvis løsningen ovenfor ikke løste problemet, skal Kinect-sensoren repareres. Se Få din Xbox-konsol eller Kinect-sensor repareret.