Fejlkode 80048821 vises, når du forsøger at logge på Xbox Live

Du kan få vist følgende fejlkode og -meddelelse, når du forsøger at logge på Xbox Live:

Sorry, either that's the wrong password or the email you entered doesn’t have an Xbox Live membership. Please try again, or go to Xbox.com/forgot if you need help.

Code: 80048821

Det kan betyde et af følgende:

• Din Xbox Live-profil er beskadiget.
  • Der er et problem med sikkerhedsoplysningerne på din Microsoft-konto.

Løsninger

Løsning 1: Genstart Xbox 360-konsollen

Du kan muligvis løse problemet ved at slukke din Xbox 360-konsol og derefter starte den igen.

Løsning 2: Tjek adgangskoden til din Microsoft-konto

Tjek, at den adgangskode, du har skrevet, er korrekt. Hvis du har glemt din adgangskode, eller hvis du ikke kan logge på med adgangskoden, skal du nulstille din adgangskode.

Løsning 3: Prøv at logge på Xbox.com

Sådan gør du:

1. Tryk eller klik på Log på øverst på en xbox.com-side, f.eks. denne side.
  2. Angiv brugernavn og adgangskode til din Microsoft-konto, og klik derefter på Log på.
  3. Hvis du kan logge på Xbox.com, så prøv at logge på din Xbox 360-konsol igen.

Løsning 4: Opdater sikkerhedsoplysningerne til din Microsoft-konto

Tjek sikkerhedsoplysningerne til din Microsoft-konto, og tilføj sikkerhedsoplysninger, hvis det er nødvendigt. Du kan f.eks. tilføje en ny mailadresse eller et nyt telefonnummer.
Du kan finde flere oplysninger om, hvordan du administrerer sikkerhedsoplysningerne til din Microsoft-konto, i Oversigt over sikkerhedsoplysninger til Microsoft-konto.

Når du har tjekket og opdateret sikkerhedsoplysningerne for din Microsoft-konto, kan du logge på Xbox Live og forsøge at købe eller downloade indholdet igen.

Løsning 5: Ryd systemcachen

Sådan gør du:

1. Tryk på Guide-knappen på controlleren.
  2. Gå til Settings, og vælg System Settings.
  3. Vælg Storage eller Memory.
  4. Markér en lagerenhed, og tryk derefter på Y på controlleren. (Det er ligegyldigt, hvilken lagerenhed du vælger. Cachen ryddes for alle lagerenheder).
  5. Vælg Clear System Cache.
  6. Vælg Yes, når du bliver bedt om at bekræfte vedligeholdelsen af lagerenheden.

Løsning 6: Flyt din Xbox Live-profil, og download den derefter igen

Sådan gør du:

1. Formatér et ekstra USB-flashdrev som en hukommelsesenhed.
  2. Flyt din profil til det flashdrev, som du har formateret i trin 1. Benyt følgende fremgangsmåde:
    1. Tilslut USB-flashdrevet til konsollen.
    2. Tryk på Guide-knappen på controlleren.
    3. Gå til Settings, System Settings og derefter Storage.
    4. Vælg All Devices.
    5. Vælg Gamer Profiles, og vælg derefter din gamerprofil.
    6. Vælg Move.
    7. Vælg det USB-flashdrev, som du vil flytte profilen til.
    8. Fjern USB-flashdrevet fra konsollen.
  3. Download din profil igen. Du kan finde yderligere hjælp i Download din Xbox Live-profil til en anden Xbox 360-konsol, eller download den igen.

Løsning 7: Slet Marketplace System Data-filen

Xbox 360-konsollen gemmer også midlertidige filer til Xbox Games Store. Du kan muligvis løse dette problem, hvis du sletter Marketplace System Data-filen. Sådan gør du:

1. Tryk på Guide-knappen på controlleren.
  2. Gå til Settings og derefter System Settings.
  3. Vælg Storage, og vælg derefter din primære lagerenhed.
  4. Vælg System Items.
  5. Vælg Marketplace System Data.
  6. Vælg Delete.
  7. Genstart konsollen.

Løsning 8: Slet den seneste systemopdatering

Sådan gør du:

1. Tryk på Guide-knappen på controlleren.
  2. Gå til Settings og derefter System Settings.
  3. Vælg Storage.
  4. Markér (men lad være med at vælge) Memory Unit.
  5. Tryk på følgende knapper i følgende rækkefølge på controlleren:
    1. Venstre kantknap
    2. Højre kantknap
    3. X-knap
  6. Gentag trin 5.
  7. Vælg Yes, når du ser følgende meddelelse:

Delete System Update

If any storage device contains a system update, the update and access to Xbox Live will be removed. To use these features again, sign in to Xbox Live and download the update. For more info, visit www.xbox.com/storage.

Your console will restart after the operation is complete. Do you want to continue?

Xbox 360-konsollen genstartes.

Løsning 9: Anmod om en reparation

Hvis de foregående løsninger ikke løste problemet, skal din konsol repareres. Se Få din Xbox-konsol eller Kinect-sensor repareret.