Fejl 80049C3A vises, når du opretter forbindelse til Xbox Live

Du får vist følgende fejlkode, når du opretter forbindelse til Xbox Live:

80049C3A

Det kan betyde et af følgende:

• Faktureringsoplysningerne for din konto skal opdateres.
  • Cacheoplysningerne på din Xbox-konsol skal opdateres.
  • Der er et problem med forbindelsen til Xbox Live.

Løsninger

Løsning 1: Tjek sikkerhedsoplysningerne for din Microsoft-konto

1. Log på din Microsoft-konto. Hvis du har glemt adgangskoden, kan du nulstille din adgangskode.
  2. Klik på Rediger sikkerhedsoplysninger.
  3. Tjek dine sikkerhedsoplysninger. Tjek f.eks., at oplysningerne om Telefonnummer, Alternativ mailadresse og Sikkerhedsspørgsmål er korrekte (hvis de er tilgængelige).
  4. Klik på Fakturering, og klik derefter på Faktureringsoplysninger.
  5. Tjek faktureringsoplysningerne for din Microsoft-konto. Tjek for eksempel, at faktureringsadressen for din Microsoft-konto svarer til den faktureringsadresse, der er knyttet til dit kreditkort. Tjek også, at betalingsoplysningerne for din Microsoft-konto, herunder brug af store og små bogstaver, svarer til de oplysninger, der er knyttet til dit kreditkort.
  6. Log af din Microsoft-konto, og log derefter på igen.
  7. Prøv at oprette forbindelse til Xbox Live på din konsol.

Løsning 2: Slet profilen fra konsollen, ryd systemcachen, og download derefter profilen igen

Sådan sletter du den profil, der er gemt på din Xbox-konsol:

1. Tryk på Guide-knappen på controlleren.
  2. Vælg Xbox Home.
  3. Vælg settings, og vælg derefter System.
  4. Vælg Storage.
  5. Vælg din lagerenhed. Vælg f.eks. harddisken eller hukommelsesenheden.
  6. Vælg Profiles.
  7. Vælg det gamertag, du vil slette.
  8. Vælg Delete.
  9. Vælg Delete Profile Only. Profilen slettes, men gemte spil og gennemførelser bevares.
    Vigtigt!
    Vælg ikke Delete Profile and Items. Dette sletter profilen samt de tilknyttede spil og gennemførelser.

Sådan rydder du systemcachen:

1. Tryk på Guide-knappen på controlleren.
  2. Vælg Xbox Home.
  3. Gå til settings, og vælg derefter System.
  4. Vælg Storage.
  5. Markér en lagerenhed, og tryk derefter på Y på controlleren. (Det er ligegyldigt, hvilken lagerenhed du vælger. Cachen ryddes for alle lagerenheder).
  6. Vælg Clear System Cache.
  7. Vælg Yes, når du bliver bedt om at bekræfte vedligeholdelse af lagerenheden.

Udfør disse trin for at downloade din Xbox Live-profil:

1. Tryk på Guide-knappen på controlleren.
  1. Vælg Download Profile.
    Bemærk! Hvis meddelelsen Download Profile ikke vises, er du sandsynligvis logget på din profil. Tryk på X for at logge af.
  2. Angiv den Microsoft-konto, der er knyttet til dit Xbox Live-gamertag. Hvis du ikke kan huske brugernavnet eller adgangskoden til din Microsoft-konto, kan du se under Find din Microsoft-konto eller -adgangskode.
    Bemærk! Hvis din konto er en Xbox Live-barnekonto, skal du bruge en forælders Microsoft-konto, når du skal downloade din profil.
  3. Vælg lagerenheden for din profil (f.eks. harddisk).
    Downloadingen af profilen startes.

Når din profil er downloadet, skal du genstarte konsollen og derefter prøve at oprette forbindelse til Xbox Live.

Løsning 3: Foretag fejlfinding af din Xbox Live-forbindelse

Hvis dette problem stadigvæk opstår, skal du foretage fejlfinding af din Xbox Live-forbindelse.

Hvis problemet fortsætter, efter du har foretaget fejlfinding af forbindelsen, skal du kontakte Xbox Support.