Fejlen 8007-000F "Can't process the update" forekommer, når du downloader en opdatering på Xbox 360

Du får vist følgende fejlkode og -meddelelse, når du forsøger at downloade en Xbox Dashboard-opdatering til din Xbox 360-konsol:

Can't process the update. If the problem persists, go to www.Xbox.com/support.

Error code: 8007-000F

Dette kan betyde, at en lagerenhed (hukommelsesenhed eller harddisk) ikke blev fundet under opdateringen.

Løsninger

Du kan prøve at løse dette problem på følgende måder:

1. Sluk for konsollen.
  2. Fjern alle lagerenheder, herunder USB-flashdrev, eksterne harddiske og den interne harddisk på Xbox 360 E- eller Xbox 360 S-konsollen. Få at vide, hvordan du fjerner harddisken.
  3. Isæt din primære lagerenhed, f.eks. harddisken.
  4. Tænd for konsollen.
  5. Prøv at opdatere konsollen igen.

Får du stadig denne fejlmeddelelse?

• Hvis din Xbox 360-konsol har et internt hukommelsesmodul: Prøv at installere opdateringen til en anden lagerenhed, eller gå til Onlineservicecenter for at anmode om en reparation.
    Eksempler på interne hukommelsesmoduler:
    • Xbox 360 E 4GB
    • Xbox 360 S 4GB
    • Den originale Xbox 360 Arcade
  • Hvis der er tilsluttet en harddisk til din Xbox 360-konsol: Se Tilføj eller fjern en Xbox 360-harddisk for at finde ud af, hvordan du fjerner harddisken, så du kan bruge en anden lagerenhed, når du installerer opdateringen. (Harddiskenes kapacitet kan være fra 20 GB til 320 GB).

Hvis de foregående løsninger ikke løste problemet, skal din konsol repareres. Se Få din Xbox-konsol eller Kinect-sensor repareret.