Fejlkode 8007-0070 vises, når du installerer en opdatering eller køber indhold på Xbox 360

Problem

Følgende fejlkode og -meddelelse vises, når du prøver at opdatere din Xbox 360-konsol eller købe indhold:

xxxx-xxxx-xxxx-xxxx-8007-0070

Can't download the update. To test your connection, open System Settings and select Network Settings, Test Xbox Live Connection.

Bemærk! Antallet af "x"-tegnene i fejlkoden varierer.

Dette kan betyde, at der ikke er nok ledig plads på din lagerenhed til at installere opdateringen eller købe indholdet.

Løsninger

Du kan prøve at afhjælpe dette problem med følgende løsninger.

Løsning 1: Frigør plads på lagerenheden

Du skal have nok ledig plads på din lagerenhed til den konsolopdatering eller det indhold, som du vil downloade. Hvis du ikke har nok ledig plads, skal du flytte eller slette nogle elementer. Du kan finde flere oplysninger om, hvordan du gør det, i Kopiér, flyt eller slet gemte Xbox-spil, profiler og avatar-emner.

Bemærk! Du kan muligvis også løse dette problem ved at få en harddisk med større lagerkapacitet. Du kan f.eks. købe en medieharddisk til Xbox 360 på 320 GB fra Microsoft Store.

Løsning 2: Slet tidligere installerede opdateringer

1. Gå til Settings på konsollen, og vælg derefter System.
  2. Vælg Storage.
  3. Markér hukommelsesenheden.
  4. Tryk på følgende knapper i rækkefølge på controlleren: LB, RB, X, LB, RB, X. Herefter åbnes vinduet Delete System Update.
  5. Vælg Yes. Dette genstarter Xbox 360-konsollen.
  6. Når konsollen genstarter, bliver du bedt om at installere de seneste opdateringer. Installer opdateringerne ved at følge vejledningen.