Fejlkoden 8007-045D vises, når du downloader en opdatering til Xbox 360

Problem

Du får vist følgende fejlkode og fejlmeddelelse, når du forsøger at downloade en opdatering til din Xbox 360-konsol:

8007-045D

Can't download the update. To test your connection, open System Settings and select Network Settings, Test Xbox Live Connection.

If the problem persists, go to www.xbox.com/support

Dette kan betyde, at en lagerenhed ikke blev fundet under softwareopdateringen.

Løsning

Du kan prøve følgende for at løse problemet:

1. Sluk for konsollen.
  2. Fjern alle lagerenheder til konsollen, herunder USB-flashdrev, eksterne harddiske og den interne harddisk på Xbox 360-konsollen. (Se Tilføj eller fjern en Xbox 360-harddisk).
  3. Isæt din primære lagerenhed, f.eks. harddisken.
  4. Tænd for konsollen.
  5. Prøv at downloade opdateringen igen.

Hvis disse trin ikke løser problemet, skal du sende en serviceordre:

1. Log på Xbox Online Service Center med legitimationsoplysningerne til din Microsoft-konto.
  2. Klik på Problemer med en enhed. Hvis du allerede er på siden Enhedshåndtering, skal du klikke på Anmod om service.
  3. Følg vejledningen for at fuldføre og sende din serviceordre.

Når ordren er indsendt til Xbox Online Service Center, får du et serviceordrenummer, og du modtager en mail med en ordrebekræftelse.

Hvis du ikke har modtaget en bekræftelsesmail inden for 24 timer, skal du se i mappen med uønsket mail eller spamfilteret i dit mailprogram. Hvis du ikke kan finde mailen i mappen med uønsket mail eller spammappen, skal du kontakte Xbox Support.

Du kan finde flere oplysninger under Få din Xbox-konsol eller Kinect-sensor repareret.