Fejlkode 8007-2459 vises, når du forsøger at downloade opdateringer til Xbox 360

Problem

Du får vist følgende fejlkode og fejlmeddelelse, når du forsøger at downloade en softwareopdatering til din Xbox 360-konsol.

Cannot process update.

Status code: xxxx-xxxx-xx8x-xxxx-8007-2459

Bemærk! "x"-tegnene varierer.

Dette kan betyde, at det ikke var muligt at downloade opdateringen til konsollen.

Løsning

Du kan prøve at løse dette problem med løsningerne i Fejlkoder ved systemopdatering af Xbox 360.

Hvis dette problem bliver ved med at opstå, skal du kontakte Xbox Support.