Fejlkode 80070003 vises, når du forsøger at downloade din Xbox Live-profil

Du får vist følgende fejlmeddelelse, når du forsøger at downloade din Xbox Live-profil:

Sorry, Xbox Live profiles can't be downloaded right now. Try again later.

Status code: 80070003

Dette kan betyde, at der er ikke er nok plads på din lagerenhed.

Løsninger

Løsning 1: Flyt eller slet elementer for at frigøre plads på din lagerenhed

Dette problem kan opstå, fordi du ikke har nok ledig plads på din lagerenhed. Det kan f.eks. være, at der ikke er nok plads på din Xbox-harddisk.

Hvis du ikke har nok ledig plads, skal du flytte eller slette nogle elementer. Se Kopiér, flyt eller slet gemte Xbox-spil, profiler og avatar-emner.

Løsning 2: Slet den profil, der er gemt på din Xbox-konsol

Sådan sletter du den profil, der er gemt på din Xbox-konsol:

1. Gå til Settings, og vælg System.
  2. Vælg Storage.
  3. Vælg All Devices.
  4. Vælg Gamer Profiles.
  5. Vælg det gamertag, du vil slette.
  6. Vælg Delete.
  7. Vælg Delete Profile Only. (Profilen slettes, men gemte spil og gennemførelser bevares).

Løsning 3: Ryd systemcachen

1. Tryk på Guide-knappen på controlleren.
  2. Gå til Settings, og vælg derefter System Settings.
  3. Vælg Storage eller Memory.
  4. Markér en lagerenhed, og tryk derefter på Y på controlleren. (Det er ligegyldigt, hvilken lagerenhed du vælger. Cachen ryddes for alle lagerenheder).
  5. Vælg Clear System Cache.
  6. Vælg Yes, når du bliver bedt om at bekræfte vedligeholdelse af lagerenheden.

Løsning 4: Download din profil igen

Udfør disse trin for at downloade din Xbox Live-profil:

1. Tryk på Guide-knappen på controlleren.
  1. Vælg Download Profile.
  2. Bemærk! Hvis meddelelsen "Hent profil" ikke vises, er du sandsynligvis logget på din profil. Tryk på X for at logge af.

3. Angiv den Microsoft-konto, der er knyttet til dit Xbox Live-gamertag. Hvis du ikke kan huske din mailadresse eller adgangskode til Microsoft-kontoen, skal du se Find mailadressen eller adgangskoden til din Microsoft-konto.
  4. Bemærk! Hvis din konto er en Xbox Live-barnekonto, skal du bruge en forælders Microsoft-konto, når du skal downloade din profil.

5. Vælg lagerenheden for din profil (f.eks. harddisk).
  6. Downloadingen af profilen startes.