Fejlkode 80070057 vises, når du ser en video eller indløser en forudbetalt kode på Xbox 360

Fejlkode 80070057 kan forekomme i følgende scenarier.

Scenarie 1

Du får vist følgende fejlkode, når du prøver at se en video på din Xbox 360-konsol:

Status Code: 80070057

Det betyder en af følgende:

• Videofilen er beskadiget.
  • Videofilens format understøttes ikke af Xbox 360.

Scenarie 2

Du får vist følgende fejlmeddelelse og -kode, når du forsøger at indløse en forudbetalt kode på Xbox Live:

Cannot enter prepaid code
Status Code: 80070057

Dette betyder, at du ikke skrev alle dine kontooplysninger, inden du forsøgte at indløse koden.

Løsninger

Du kan prøve at afhjælpe dette problem med følgende løsninger.

Scenarie 1

Løsning 1: Spring den berørte sektion over

Du kan muligvis bruge knappen til spring i kapitel til at springe den eller de berørte sektioner over i filen. Du kan finde flere oplysninger om, hvordan du bruger funktionerne til videoafspilning, i Afspil dvd'er på Xbox 360-konsollen.

Hvis problemet fortsætter, kan du prøve den næste løsning.

Løsning 2: Hent indholdet igen

Hvis du oprindeligt har downloadet videoen, kan du muligvis downloade den igen. Se Sådan kan du downloade tidligere downloadet eller købt indhold igen til din Xbox 360 for at få oplysninger om, hvordan du kan downloade videoindhold igen.

Hvis du stadig oplever problemet, efter at du har prøvet disse løsninger, skal du kontakte Xbox Support.

Scenarie 2

Løsning 1: Tjek statussen for Xbox Live-tjenesten

Hvis der vises en meddelelse, skal du vente, indtil tjenesten kører, og derefter prøve igen:

Køb og brug af indhold: kører
2017-09-22T01:02:37.0739610+00:00

Løsning 2: Tjek dine fakturerings- og kontooplysninger

Angiv de manglende kontooplysninger. Prøv derefter at indløse koden igen. Sådan gør du:

1. Gå til Min konto.
  2. Klik på Betaling og fakturering under Min konto.
  3. Klik på Administrer betalingsmåder.
  4. Log på med legitimationsoplysningerne til din Microsoft-konto, hvis du bliver bedt om det.
  5. Tjek, at de oplysninger, der er knyttet til dine betalingsmåder, er korrekte. Angiv eventuelle manglende oplysninger.
  6. Gå tilbage til Min konto.
  7. Klik på Faktureringsoplysninger under Betaling og fakturering. Angiv eventuelle manglende oplysninger, og klik derefter på Gem.
  8. Prøv at indløse den forudbetalte kode igen.
Hvis problemet fortsætter, efter du har prøvet disse løsninger, skal du kontakte Xbox Support.