Fejlkode 80070057 vises, når du ser en video på Xbox 360

Du får vist følgende fejlkode og -meddelelse, når du prøver at se en video på din Xbox 360-konsol:

Status Code: 80070057

Dette kan betyde, at videofilen er beskadiget eller er formateret med en codec, der ikke understøttes af Xbox 360-konsollen.

en codec eller koder-dekoder konverterer oplysninger til en komprimeret fil, der bruges senere under afspilningen. Codec'er er ikke universelle. Det er ikke alle codec'er, der understøttes af de forskellige afspilningsenheder.

Løsninger

Du kan prøve at afhjælpe dette problem med følgende løsninger.
Løsning 1: Spring den berørte sektion over
Hvis videofilen er beskadiget, kan du muligvis springe den eller de berørte sektioner i filen over ved hjælp af knappen til spring i kapitel. Du kan finde flere oplysninger under Afspil dvd'er på din Xbox 360-konsol.

Løsning 2: Download indholdet igen

Hvis du har downloadet den videofil, du forsøger at se, kan det være nødvendigt at downloade den igen. Du kan få oplysninger om, hvordan du downloader indhold igen, i Se din downloadoversigt på Xbox Live.