Fejl 8007007A vises, når du opretter forbindelse til Xbox Live

Følgende fejlmeddelelse vises, når du opretter forbindelse til Xbox Live på din Xbox 360-konsol:

8007007A

Det kan betyde et af følgende:

• Faktureringsoplysningerne for din konto skal opdateres.
  • Cacheoplysningerne på din Xbox-konsol skal opdateres.
  • Der er et problem med din forbindelse til Xbox Live.

Løsninger

Løsning 1: Tjek sikkerhedsoplysningerne for din Microsoft-konto

1. Log på din Microsoft-konto. Hvis du har glemt adgangskoden, kan du nulstille din adgangskode.
  2. Klik på Rediger sikkerhedsoplysninger.
  3. Tjek dine sikkerhedsoplysninger. Tjek f.eks., at oplysningerne om Telefonnummer, Alternativ mailadresse og Sikkerhedsspørgsmål er korrekte (hvis de er tilgængelige).
  4. Klik på Fakturering og derefter på Faktureringsoplysninger.
  5. Tjek faktureringsoplysningerne for din Microsoft-konto. Tjek for eksempel, at faktureringsadressen for din Microsoft-konto svarer til den faktureringsadresse, der er knyttet til dit kreditkort. Tjek også, at betalingsoplysningerne for din Microsoft-konto, herunder brug af store og små bogstaver, svarer til de oplysninger, der er knyttet til dit kreditkort.
  6. Log af din Microsoft-konto, og log derefter på igen.
  7. Prøv at oprette forbindelse til Xbox Live på din konsol.

Løsning 2: Slet profilen fra konsollen, ryd systemcachen, og download derefter profilen igen

Sådan sletter du den profil, der er gemt på din Xbox-konsol:

1. Tryk på Guide-knappen på controlleren.
  2. Vælg Xbox Home.
  3. Vælg settings, og vælg derefter System.
  4. Vælg Storage.
  5. Vælg din lagerenhed. Vælg f.eks. harddisken eller hukommelsesenheden.
  6. Vælg Profiles.
  7. Vælg det gamertag, du vil slette.
  8. Vælg Delete.
  9. Vælg Delete Profile Only. Profilen slettes, men gemte spil og gennemførelser bevares.
    Vigtigt! Vælg ikke Delete Profile and Items. Dette sletter profilen samt de tilknyttede spil og gennemførelser.

Sådan rydder du systemcachen:

1. Tryk på Guide-knappen på controlleren.
  2. Vælg Xbox Home.
  3. Gå til settings, og vælg derefter System.
  4. Vælg Storage.
  5. Markér en lagerenhed, og tryk derefter på Y på controlleren. (Det er ligegyldigt, hvilken lagerenhed du vælger. Cachen ryddes for alle lagerenheder).
  6. Vælg Clear System Cache.
  7. Vælg Yes, når du bliver bedt om at bekræfte vedligeholdelse af lagerenheden.

Udfør disse trin for at downloade din Xbox Live-profil:

1. Tryk på Guide-knappen på controlleren.
  1. Vælg Download Profile.

Bemærk! Kan du ikke se Download Profile? Det skyldes, at du er logget på med en anden profil. Tryk på X for at logge af, bekræft, og vælg derefter Download Profile.

1. Nederst på skærmen Download Profile skal du vælge Download Profile.
  1. Angiv mailadressen til den Microsoft-konto, der er tilknyttet din Xbox Live-profil. Hvis du ikke kender den, skal du se Find mailadressen eller adgangskoden til din Microsoft-konto.
  1. Skriv adgangskoden til din Microsoft-konto.

Bemærk! Hvis du har en Xbox Live-barnekonto, skal en voksen angive sine Microsoft-kontooplysninger, for at profilen kan downloades.

1. Hvis du bruger en ekstern lagerenhed på din konsol, skal du vælge, hvilken lagerenhed du vil gemme profilen på. Hvis du ikke bruger en ekstern lagerenhed, startes downloadingen af din profil med det samme.

Når din profil er downloadet, skal du genstarte konsollen og derefter prøve at oprette forbindelse til Xbox Live.

Løsning 3: Foretag fejlfinding af din Xbox Live-forbindelse

Hvis dette problem stadigvæk opstår, skal du foretage fejlfinding af din Xbox Live-forbindelse.

Hvis problemet fortsætter, efter du har foretaget fejlfinding af forbindelsen, skal du kontakte Xbox Support.