Fejlkode 800704CD vises, når du prøver at downloade indhold fra Xbox Live på Xbox 360

Du får vist følgende fejlkode, når du forsøger at downloade indhold fra Xbox Live på din Xbox 360-konsol:

800704CD

Løsninger

Du kan prøve at afhjælpe dette problem med følgende løsninger.

Løsning 1: Slet spillet eller appen, og installer derefter spillet eller appen igen

1. Gå til settings, og vælg derefter System.
  2. Vælg Storage, og vælg derefter Memory Unit.
  3. Vælg Games and Apps.
  4. Find og vælg det spil eller den app, som du vil slette.
  5. Vælg Delete.
  6. Download spillet eller appen igen.

Hvis det spil eller den app, du har slettet, blev downloadet fra Xbox Live:

1. Gå til Settings, og vælg Account.
    2. Vælg Download History.
    3. Gennemse din oversigt over downloads. Hvis du vil downloade dit spil eller din app igen, skal du vælge elementet og derefter vælge Download Again.

Bemærk! Hvis du vil se opkrævningerne på din Xbox Live-konto, skal du se under Tjek dit abonnement og din transaktionsoversigt på Xbox Live online.

Hvis spillet blev installeret fra en disk, skal du installere det igen.

Løsning 2: Slet din profil, ryd systemcachen, og download derefter profilen igen

Trin 1: Slet den profil, der er gemt på din Xbox-konsol

1. Gå til settings, og vælg System Settings.
  2. Vælg Storage.
  3. Hvis du ikke har sluttet nogen eksterne lagerenheder til konsollen, skal du vælge Hard Drive. Hvis du bruger eksterne lagerenheder, skal du i stedet vælge All Devices.
  4. Vælg Profiles.
  5. Vælg den profil, du vil slette.
  6. Vælg Delete.
  7. Vælg Delete Profile Only. Profilen slettes, men gemte spil og gennemførelser bevares.

Vigtigt! Vælg ikke Delete Profile and Items. Dette sletter profilen samt de tilknyttede spil og gennemførelser.

Trin 2: Ryd systemcachen

1. Tryk på Guide-knappen på controlleren.
  2. Gå til settings, og vælg System Settings.
  3. Vælg Storage eller Memory.
  4. Markér en lagerenhed, og tryk derefter på Y på controlleren. (Det er ligegyldigt, hvilken lagerenhed du vælger. Cachen ryddes for alle lagerenheder).
  5. Vælg Clear System Cache.
  6. Vælg Yes, når du bliver bedt om at bekræfte vedligeholdelse af lagerenheden.
  7. Genstart konsollen.

Trin 3: Download din Xbox Live-profil

1. Tryk på Guide-knappen på controlleren.
  1. Vælg Download Profile.
    Bemærk! Hvis meddelelsen Download Profile ikke vises, er du sandsynligvis logget på din profil. Tryk på X for at logge af.
  2. Nederst på skærmen Download Profile skal du vælge Download Profile.
  3. Angiv den Microsoft-konto, der er knyttet til dit Xbox Live-gamertag. Hvis du ikke kan huske mailadressen eller adgangskoden til din Microsoft-konto, skal du se Find mailadressen eller adgangskoden til din Microsoft-konto.
    Bemærk! Hvis din konto er en Xbox Live-barnekonto, skal du bruge en forælders Microsoft-konto, når du skal downloade din profil.
  4.  Hvis du bruger en ekstern lagerenhed på din konsol, skal du vælge, hvilken enhed du vil gemme profilen på. Hvis du ikke bruger en ekstern lagerenhed, startes downloadingen af din profil med det samme.

Når din profil er downloadet, skal du genstarte konsollen og derefter prøve at downloade igen.

Løsning 3: Foretag fejlfinding af din netværksforbindelse

Du kan finde oplysninger om, hvordan du foretager fejlfinding af din netværksforbindelse, under Fejlfinding af Xbox 360-forbindelsen til Xbox Live.

Løsning 4: Foretag fejlfinding af din Xbox 360-harddisk

Dette problem kan opstå, hvis din Xbox 360-harddisk er beskadiget eller fuld. Se Fejlfinding i forbindelse med harddiske til Xbox 360.