Fejlkode 800705b6 vises, når du forsøger at downloade indhold på din Xbox 360

Du får vist følgende fejlkode, når du forsøger at downloade indhold på din Xbox 360-konsol:

800705b6

Dette kan betyde, at indholdet blev beskadiget under downloadprocessen.

Løsninger

Du kan prøve at afhjælpe dette problem med følgende løsninger.

Løsning 1: Slet din profil, ryd systemcachen, og tilføj derefter din profil igen

Systemcachen indeholder midlertidige filer, som bruges af Xbox 360-konsollen. Du kan muligvis løse dette problem ved at slette din profil og rydde systemcachen. Udfør disse trin:

1. Slet din profil.
    1. Gå til settings, og vælg derefter System Settings.
    2. Vælg Storage eller Memory.
    3. Markér en lagerenhed, og tryk derefter på Y på controlleren.
    4. Vælg Profiles.
    5. Vælg den Xbox Live-profil, du vil slette.
    6. Vælg Delete.
    7. Vælg Delete Profile Only. Profilen slettes, men gemte spil og gennemførelser bevares.
  2. Ryd Xbox 360-systemcachen.
  3. Download din profil igen.
    1. Tryk på Xbox Guide-knappen på din controller (stor X-knap midt på din controller).
    2. Vælg Download Profile.
      Bemærk! Får du ikke vist Download Profile? Tryk på X for at logge af din profil.
    3. Angiv den Microsoft-konto, der er knyttet til dit Xbox Live-gamertag. Hvis du ikke kan huske din mailadresse eller adgangskode til Microsoft-kontoen, skal du se Find mailadressen eller adgangskoden til din Microsoft-konto.
    4. Angiv nu adgangskoden til din Microsoft-konto.
      Bemærk! Hvis du har en Xbox Live-barnekonto, skal en forælder angive sine Microsoft-kontooplysninger for at downloade profilen.
    5. Vælg lagerenheden for din profil.
      Downloadingen af profilen startes. Når din profil er downloadet, kan du vælge, om du vil kræve angivelse af adgangskoden til din Microsoft-konto for at logge på din profil.
Indstillingen Remember Password (Husk adgangskode)
Indstillingen Remember Password (Husk adgangskode)

Indstillingen Remember Password er som standard deaktiveret. Det betyder, at du bliver bedt om at angive adgangskoden til din Microsoft-konto, når du logger på din Xbox Live-profil.

1. Lad feltet ud for Remember Password være tomt, hvis du ønsker at blive bedt om at angive adgangskoden til din Microsoft-konto, når du logger på din profil på denne konsol.
      Bemærk! Hvis du downloader din profil til din egen konsol, kan du vælge indstillingen "Remember Password", så du ikke bliver bedt om at angive adgangskoden til din Microsoft-konto, når du logger på din profil.

Du kan nu logge på med dit Xbox Live-gamertag på denne konsol.

Vigtigt! Hvis du har downloadet din profil til en anden konsol, og du valgte indstillingen Remember Password, kan du fjerne adgangskoden eksternt, så ingen andre kan få adgang til din profil på den anden konsol. Du kan se, hvordan du skal gøre dette, i Administrer loginindstillingerne på din Xbox 360-konsol.

Løsning 2: Slet indholdet, og prøv at downloade det igen

Indholdet kan være blevet beskadiget under downloadprocessen. Slet indholdet, og prøv at downloade det igen.

Du kan finde flere oplysninger om, hvordan du sletter elementer fra din Xbox 360, i Kopiér, flyt eller slet gemte Xbox-spil, profiler og avatar-emner.

Løsning 3: Foretag fejlfinding af din netværkskonfiguration

Tjek konsollens forbindelse til din router eller dit modem. Hvis den er tilsluttet internettet korrekt, skal du se Foretag fejlfinding af din Xbox Live-forbindelse.