Fejlkode 8007139f vises, når du forsøger at afspille indhold, du har downloadet, på din Xbox 360-konsol.

Problem

Du får vist følgende fejlkode og fejlmeddelelse, når du forsøger at afspille indhold, du har downloadet, på din Xbox 360-konsol.

Can't find the content.

Status code: 8007139f

Dette betyder, at indholdet ikke blev fundet på din konsol. Dette problem kan opstå, hvis indholdet mangler eller er beskadiget.

Løsning

Du kan afhjælpe dette problem ved at downloade indholdet igen. Benyt følgende fremgangsmåde:

1. Gå til settings, og vælg System.
  2. Vælg Storage, og vælg derefter den lagerenhed, hvor indholdet er lagret.
  3. Vælg Rights Database.
  4. Vælg Delete, og vælg derefter Yes.
  5. Vælg settings og derefter Account.
  6. Vælg Download History.
  7. Vælg det ønskede indhold under Xbox Music and Video Purchase History, og vælg derefter Download Again.
  8. Prøv at afspille indholdet igen.