Fejlkode 8007274C vises, når du starter Xbox 360-konsollen

Vigtigt! Denne artikel indeholder instruktioner, der kan hjælpe dig med at løse et bestemt problem. Disse instruktioner omfatter imidlertid fremgangsmåder, der reducerer sikkerhedsniveauet eller deaktiverer sikkerhedsfunktioner på dit netværk. Før du foretager disse ændringer, bør du overveje de risici, der er forbundet med at reducere konsollens sikkerhed.

Bemærk! Hvis du får fejlkode 8007274C, når du forsøger at opdatere Xbox 360-konsolsoftwaren, skal du se Fejlkode 8007274C vises, når du downloader en opdatering til din Xbox 360-konsol.

Du får vist følgende fejlkode og fejlmeddelelse, når du forsøger at starte din Xbox 360-konsol:

Some Xbox Live content is temporarily unavailable. You can still access your profile, communicate with other players, and play games online. The content will automatically appear when it's available.
Status code: 8007274C

Dette kan betyde, at der er forstyrrelser på det trådløse netværk: Hvis du bruger en kabelforbindelse, betyder det, at du har angivet meget restriktive indstillinger for din firewall.

Løsninger

Trådløs forbindelse

Kabelforbindelse

Advarsel! Følgende trin reducerer sikkerhedsindstillingerne og medfører, at dit netværk er mindre beskyttet mod angreb fra hackere eller skadelig software. Vi anbefaler ikke, at du udfører denne procedure. Vi giver dig imidlertid disse oplysninger, så du selv kan vurdere, om du vil bruge løsningen. Udfør følgende trin efter eget skøn og på egen risiko.

1. Slå modemmets eller routerens firewall fra midlertidigt.
  2. Prøv at oprette forbindelse til Xbox Live.
  3. Kontrollér, at de korrekte netværksporte er åbne på modemmet eller routeren. Hvis du vil se en liste over netværksportene, skal du se Netværksporte, som bruges af Xbox Live.