Fejlkode 8007274D vises, når du forsøger at købe et Xbox Live-medlemskab

Problem

Du får vist følgende fejlkode, når du forsøger at købe et Xbox Live-medlemskab:

• Console Error: 8007274D

Løsning

Du kan løse problemet ved at rydde systemcachen. Udfør disse trin:

1. Tryk på Guide-knappen på controlleren.
  2. Gå til Settings, og vælg System Settings.
  3. Vælg Storage eller Memory.
  4. Markér en lagerenhed, og tryk derefter på Y på controlleren. (Det er ligegyldigt, hvilken lagerenhed du vælger. Cachen ryddes for alle lagerenheder).
  5. Vælg Clear System Cache.
  6. Vælg Yes, når du bliver bedt om at bekræfte vedligeholdelsen af lagerenheden.