Fejlkode 80072af9 vises, når du forsøger at logge på eller hente indhold på Xbox Live

Problem

Du får vist en af følgende fejlmeddelelser og følgende fejlkode, når du forsøger at logge på Xbox Live eller downloade indhold fra Xbox Live:

Some Xbox Live content is temporarily unavailable... You can still access your profile, communicate with other players and play games online.

The content will automatically appear when its available.

Status Code: 80072af9

The download could not be completed. Please try again later. Any points you used for this transaction have already been deducted from your balance and will not be deducted again.

Status code:80072af9

Dette kan betyde en af følgende ting:

• Nogle Xbox-funktioner er ikke tilgængelige på grund af systemvedligeholdelse eller et midlertidigt problem med Xbox Live.
  • Du kan ikke få adgang til nogle Xbox-funktioner på grund af et problem med netværkskonfigurationen.

Løsninger

• Løsning 1: Kontrollér Xbox Live-tjenestens status. Sådan gør du:

I forbindelse med planlagt systemvedligeholdelse eller uforudsete problemer med Xbox Live kan nogle Xbox Live-funktioner være midlertidigt utilgængelige. På Servicestatussiden kan du se status for Xbox Live-tjenesten.

• Løsning 2: Test din Xbox Live-forbindelse. Sådan gør du:
    1. Åbn hubben Settings, og vælg System.
    2. Vælg Network Settings.
    3. Vælg Wired Network eller navnet på det trådløse netværk, du bruger, hvis du bliver bedt om det.
    4. Vælg Test Xbox Live Connection.
  • Løsning 3: Download indholdet igen. Se Køb eller hent indhold igen på Xbox Live for at få oplysninger om, hvordan du downloader indhold, du tidligere har købt.

Hvis du stadig ikke kan hente indholdet, kan du prøve den næste løsning.

• Løsning 4: Åbn netværksporte. Sådan gør du:

Når du vil have adgang til Xbox Live, skal en række netværksporte være åbne på din netværkshardware eller firewall. Du kan finde oplysninger om, hvilke porte der skal være åbne for Xbox Live, under Netværksporte, som bruges af Xbox Live.

Hvis du stadig ikke kan downloade indholdet, kan du prøve den næste løsning.

• Løsning 5: Gør netværkets ydeevne bedre. Hvis du ikke kan oprette forbindelse til Xbox Live, ofte mister forbindelsen eller ikke kan se noget indhold, kan du prøve at gøre netværkets ydeevne bedre. Hvis du ønsker hjælp, kan du se Problemer med forbindelseshastighed eller afbrudte forbindelser.

Hvis du stadig ikke kan downloade indholdet, kan du prøve den næste løsning.

• Løsning 6: Tjek, om der er problemer med netværksforbindelsen eller problemer hos din internetudbyder. Du vil muligvis ikke kunne oprette forbindelse til Xbox Live eller bruge visse funktioner, hvis din internetudbyder har angivet tidsbegrænsninger for båndbredden eller forbindelsen. Kontakt din internetudbyder for at finde ud af, om der er nogen begrænsninger, som kan give timeout på forbindelsen.

Hvis problemet fortsætter, kan du kontakte Xbox Support ved at klikke på linket "Kontakt os" nederst på denne side.