Fejl 80072F76 vises, når du forsøger at downloade indhold fra Xbox Live

Du får vist følgende fejlmeddelelse, når du forsøger at downloade indhold fra Xbox Live:

Information cannot be retrieved from Xbox Live at this time. Please try again later. Status Code: 80072F76

Can't retrieve information from Xbox Live. Please try again later.

Status code: 80072F76

Det kan betyde et af følgende:

• Nogle Xbox Live-funktioner er ikke tilgængelige på grund af systemvedligeholdelse eller et midlertidigt problem med Xbox Live.
  • Du kan ikke få adgang til Xbox Live på grund af et problem med netværkskonfigurationen.

Løsninger

Du kan prøve at afhjælpe dette problem med følgende løsninger.

Løsning 1: Tjek Xbox Live-tjenestens status

Se, om der er nogen meddelelser om service på siden Xbox Live-status. Eller se, om der er en meddelelse om service på Xbox Live øverst på denne side. Hvis der er en aktuel meddelelse om service på tjenesten, skal du vente og derefter prøve igen.

Kun kunder i USA: Hvis en specifik tjeneste eller app er nede, kan du anmode om at få tilsendt en sms eller talenotifikation, når problemet er løst. Klik på Giv mig besked, når denne tjeneste eller app er i gang under appens eller tjenestens navn.

Løsning 2: Test forbindelsen

Test Xbox Live-forbindelsen på din Xbox 360-konsol. Sådan gør du:

1. Tryk på Guide-knappen på controlleren.
  2. Gå til settings og derefter System Settings.
  3. Vælg Network Settings.
  4. Hvis du bliver bedt om det, skal du vælge Wired Network eller navnet på dit trådløse netværk.
  5. Vælg Test Xbox Live Connection.

Hvis testen mislykkes, og du ikke kan oprette forbindelse til Xbox Live, skal du se Løsning til Xbox 360-forbindelsesfejl.

Hvis du stadig får vist fejlen, kan du prøve den næste løsning.

Løsning 3: Yderligere fejlfinding

Du kan finde oplysninger om, hvordan du foretager fejlfinding af problemet, i Fejlfinding i forbindelse med Xbox Live.