Fejlkode 80072f78 vises, når du forsøger at logge på Xbox Live

Du får vist følgende fejlmeddelelse, når du forsøger at downloade din Xbox Live-profil på din Xbox 360-konsol:

Sorry, Xbox Live profiles can't be downloaded right now. Please try again later.

80072f78

Dette kan betyde en af følgende ting:

• Der er et problem med din profil.
  • Der er et problem med faktureringsoplysningerne på din Microsoft-konto.

Løsninger

Du skal kende mailadressen og adgangskoden til din konto for at kunne fuldføre disse trin. Hvis du ikke kender oplysningerne til din Microsoft-konto, skal du se Find mailadressen eller adgangskoden til din Microsoft-konto.

Løsning 1: Download din profil igen

Download profilen igen for at løse dette problem. Sådan gør du:

1. Tryk på Guide-knappen på controlleren.
  2. Vælg Download Profile.

Bemærk! Kan du ikke se Download Profile? Tryk på X for at logge af din profil.

1. Angiv den Microsoft-mailadresse, der er knyttet til dit Xbox Live-gamertag.
  2. Skriv adgangskoden til din Microsoft-konto.

Bemærk! Hvis du har en Xbox Live-barnekonto, skal en forælder angive sine Microsoft-kontooplysninger for at downloade profilen.

1. Vælg lagerenheden for din profil (f.eks. harddisk).

Downloadingen af profilen startes. Når din profil er downloadet, kan du vælge, om du vil kræve angivelse af adgangskoden til din Microsoft-konto for at logge på din profil.

Hvis det ikke løser problemet, kan du prøve den næste løsning.

Løsning 2: Slet den beskadigede profil, der er gemt på din Xbox-konsol, og download derefter profilen igen

Hvis du vil slette den beskadigede profil, der er gemt på din Xbox-konsol, skal du følge disse trin:

1. Gå til settings, og vælg derefter System.
  2. Vælg Storage.
  3. Vælg All Devices.
  4. Vælg Profiles.
  5. Vælg det gamertag, du vil slette.
  6. Vælg Delete.
  7. Vælg Delete Profile Only. Profilen slettes, men gemte spil og gennemførelser bevares.
  8. Download din profil igen:
    1. Tryk på Guide-knappen på controlleren.
    1. Vælg Download Profile.

Bemærk! Hvis Hent profil ikke vises, er du sandsynligvis logget på. Tryk på X for at logge af din profil.
    1. Angiv den Microsoft-konto, der er knyttet til dit Xbox Live-gamertag.

Bemærk! Hvis din konto er en Xbox Live-barnekonto, skal du bruge en forælders Microsoft-konto, når du skal downloade din profil.
    1. Vælg lagerenheden for din profil (f.eks. harddisk).

Når din profil er downloadet, kan du vælge, om der skal angives en adgangskode til Microsoft-kontoen for at logge på din profil.

Hvis det ikke løser problemet, kan du prøve den næste løsning.

Løsning 3: Ryd systemcachen

Du kan prøve at løse problemet ved at rydde systemcachen. Sådan gør du:

1. Tryk på Guide-knappen på controlleren.
  2. Gå til Settings, og vælg System Settings.
  3. Vælg Storage eller Memory.
  4. Markér en lagerenhed, og tryk derefter på Y på controlleren. (Det er ligegyldigt, hvilken lagerenhed du vælger. Cachen ryddes for alle lagerenheder).
  5. Vælg Clear System Cache.
  6. Vælg Yes, når du bliver bedt om at bekræfte vedligeholdelse af lagerenheden.

Hvis det ikke løser problemet, kan du prøve den næste løsning.

Løsning 4: Tjek oplysningerne for din Microsoft-konto

Du kan prøve at løse dette problem ved at tjekke oplysningerne for din Microsoft-konto. Benyt følgende fremgangsmåde:

1. Log på din Microsoft-konto.

Bemærk! Hvis du har glemt din adgangskode, eller hvis du ikke kan logge på med adgangskoden, kan du se Nulstil din adgangskode.

1. Notér alle viste fejlmeddelelser.
  2. Når du har løst eventuelle fejl, kan du kontrollere oplysningerne for din Microsoft-konto. Kontrollér f.eks. faktureringsoplysningerne eller oplysningerne i afsnittet Adgangskode og sikkerhedsoplysninger.
  3. Log af din Microsoft-konto, og log derefter på igen.
  4. Log på Xbox Live, og prøv at downloade din profil igen.