Fejlkode 80090304 vises, når du forsøger at oprette forbindelse til Xbox Live på Xbox 360

Du får vist følgende fejlkode, når du forsøger at oprette forbindelse til Xbox Live på din Xbox 360-konsol:

80090304

Det kan betyde et af følgende:

• Faktureringsoplysningerne for din konto skal opdateres.
  • Cacheoplysningerne på din Xbox-konsol skal opdateres.
  • Der er et problem med din forbindelse til Xbox Live.

Løsninger

Løsning 1: Tjek sikkerhedsoplysningerne for din Microsoft-konto

1. Log på din Microsoft-konto. Har du glemt din adgangskode? Nulstil din adgangskode.
  2. Klik på Rediger sikkerhedsoplysninger.
  3. Tjek dine sikkerhedsoplysninger. Tjek f.eks., at oplysningerne om Telefonnummer, Alternativ mailadresse og Sikkerhedsspørgsmål er korrekte (hvis de er tilgængelige).
  4. Gå til Fakturering, og vælg Faktureringsoplysninger.
  5. Tjek faktureringsoplysningerne for din Microsoft-konto. Tjek for eksempel, at faktureringsadressen for din Microsoft-konto svarer til den faktureringsadresse, der bruges til dit kreditkort. Tjek også, at betalingsoplysningerne for din Microsoft-konto, herunder brug af store og små bogstaver, svarer til de oplysninger, der bruges til dit kreditkort.
  6. Log af din Microsoft-konto, og log derefter på igen.
  7. Prøv at oprette forbindelse til Xbox Live på din konsol.

Løsning 2: Ryd alle gemte oplysninger på konsollen

1. Slet profilen fra din Xbox 360-konsol. Du kan få hjælp til at gøre dette under Slet en Xbox Live-profil fra en Xbox 360-konsol.
  2. Ryd systemcachen. Se Sådan rydder du cachen på Xbox 360.
  3. Sluk Xbox-konsollen og al netværkshardware (såsom modem og router).
  1. Vent i 30 sekunder.
  2. Tænd modemmet, og vent på, at det igen er online (ca. 1 minut).
  3. Tænd den næste hardwareenhed (f.eks. routeren), og vent et øjeblik.
  4. Download din profil. Se Download din Xbox Live-profil til en anden Xbox 360-konsol, eller download den igen.

Når din profil er downloadet, skal du genstarte konsollen og derefter prøve at oprette forbindelse til Xbox Live.

Løsning 3: Foretag fejlfinding af din Xbox Live-forbindelse

Hvis du fortsat får vist denne fejlmeddelelse, skal du tjekke din Xbox Live-forbindelse. Se Fejlfinding af Xbox 360-forbindelsen til Xbox Live.